Competitie wedstrijden 2021

Vrijdag, 2 oktober 2020

Beste leden,

Het seizoen 2020 is raar gelopen door het Corona virus,
Desondanks hebben we toch nog verschillende leuke wedstrijden kunnen houden , waaronder de Jo Hubers Toernooi met de BBQ en bedrijven wedstrijd en uiteraard de 6 Koningswedstrijden.

We hebben hiervoor vele positieve berichten en complimenten gekregen , dat alles goed geregeld was.  Bedankt hiervoor.

Voor het seizoen 2021 hebben we hier nog een mededeling:

Dankzij de intensieve onderhandelingen met de Boeren, hebben we toestemming gekregen om met de auto naar de visplek te rijden.
Echter daar de plaatsen maar beperkt zijn,hebben we besloten om de wedstrijdgroep tot maximaal 30 personen te houden,
waarbij de vaste vissers voorrang hebben met eventueel aanvulling van andere leden.
Dus lidmaatschap houdt geen automatisch deelname in.

Het Bestuur HSV de Vrolijke Vissers